Ledige tider
fra marts

Du kan læse om terapien her på siden og skrive dig på venteliste til kropsterapi
Hvad går en kropsterapi session ud på?

Du kan komme med alt fra ondt i skulderen, angst, for at berolige dit nervesystem, depression, kærestesorg eller hvad end der fylder hos dig. 

Vi starter med at sidde ned og snakke kort, hvor du får vand eller te, hvis du har lyst. Her fortæller du mig lidt om, hvorfor du er kommet i dag. 

Derefter er der 50 min behandling på briksen. Du skal være iført undertøj på briksen og ligger med et tæppe over dig.

Hvis du helst vil ligge i tøj, så gør du selvfølelig det. 

Jeg skaber et trygt rum for din proces og hvad end der fylder hos dig. Det er virkelig vigtigt for mig, at det er trygt. Jeg arbejder med stor indføling.

Hvordan er terapien?

Det er en meget holistisk behandlingsform, hvor man kobler både krop og psyke. Ligeledes arbejder jeg også meget spirituelt med  ånd og sjæl. Jeg arbejder meget med body kropsterapeutiske teknikker, åndedrætsterapi, akupressur, ledfrigørelse, sammenhæng mellem organer, muskler og følelser. 

Jeg prøver at kigge på hvilket eller hvilke organer dine symptomer i din sygdomshistorie og det din krop viser, for så at behandle den ubalance og supplere med homøopati til at regulere ubalancen i organet, hvis du ønsker homøopatisk vejledning. 

Jeg arbejder meget med dit nervesystem og beroligere kroppen og får det beroliget eller arbejdet med det sted, hvor det evt er overaktivt. 

KROPSTRAPI
SESSIONS TIL MARTS

Skriv dig på venteliste
Skriv mail til kv@katrinevindelev.dk for at få information om ledige tider og skriv dig på venteliste.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig!
17874352682502993.jpg